Наталия Симеонова се събра с голямата си любов

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова замина за Тампа, Флорида и живее в баровския дом на бившия си мъж Денис, който е незабравимата ѝ голяма любов.

Феята на любовта явно се чувства прекрасно в компанията на бащата на дъщеря си, защото планува да остане там поне няколко месеца. Блондинката е на седмото небе от щастие не само заради красиви изгледи, на които се наслаждава всеки ден, а и защото е по-близо до голямата си любов Денис, пише „Галерия“. В интервю наскоро Симеонова бе категорична, че той е мъжът на живота й и не е срещала друг като него, въпреки че са разделени от 15 години.

Когато Денис я заряза заради друга, Наталия изпадна в тотална депресия, качи много килограми и дълго време не можа да излезе от порочния кръг.

„Отивам при Денис, с който сме разделени, но не разведени и в прекрасни приятелски отношения. Отивам за няколко месеца, междувременно Вики ще идва при нас, майка ми също, както и сестра ми и племенницата, които живеят в Щатите. Така че половината ни семейство е там, половината тук. Вики скоро обобщи, че се чувства с двата крака на двата континента – нито напълно там, нито напълно тук. Може би същото важи и за мен“, обясни Симеонова преди време. Дъщерята Вики учи в София психология, но също често гостува на татко си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ