Гръм в NOVA TV: Един милион българи е сигурно, че ще гласуват срещу Румен Радев

7 Dni Bulgaria13.09.2021
Румен Радев 1

МВР-психологът Росен Йорданов хвърли социологическа бомба в „Нова телевизия“, позовавайки се на факти, за които много-много хората не се замислят преди президентските избори.

Позволете да не се съглася с изкуствено напомпания от социолози личен рейтинг на г-н Румен Радев. Одобрявам не означава, че ще гласувам за някого. Зад Радев за хлъзгави партии, несигурни в подкрепата си. Това е голям проблем за него и той го осъзнава много добре, категоричен е Йорданов.

Бившият шеф на института по психология към МВР даде обяснение и защо според него Радев няма да има втори мандат. „Подкрепата му е несигурна, но за сметка на това е сигурно, че един милион българи ще гласуват срещу него. Става дума за гласоподавателите на партиите ГЕРБ, СДС и ДПС. При това положение не виждам откъде идва оптимизмът сред някои хора, че Радев е сигурен за втория си мандат“, анализира Росен Йорданов.

Не забравяйте и друго, тепърва положението в страната ще става много тежко. Всички цени вървят нагоре, но досега поне беше топло. Като пуснат парното, като дойдат новите сметки и народът ще изригне. И тогава негативите ще са за управляващия президент, добави Йорданов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ