ГДБОП с мощен удар срещу ментетата! Разбиха сайтове за фалшиви стоки!

ordinateur-de-bureau-pc-1456070535WEH-1

Антимафиоти от ГДБОП, съвместно със свои колеги от Бургас, преустановиха функционирането на интернет сайтове за фалшиви стоки. Става дума за: www.chantichki.com и www.chantichki.bg, като те са продавали фалшиви стоки с логото на световноизвестни марки, съобщиха от МВР.

Разпространението на фалшивите стоки е ставало успоредно и с продажби чрез магазини и фирми на територията на Слънчев бряг.

От търговски обекти и от частни адреси е иззето голямо количество стоки, за които няма сключен договор с притежателите на изключителното търговско право на защитените марки.

Конфискувани са над 600 артикула, носещи отличителните белези на световни търговски марки: „Louis Vuitton“, „Michael Kors“, „Guess“, „Disney“, „Puma“, „HUGO BOSS“, „Nike“, „Adidas“ и други.

Действията на ГДБОП са резултат от прилагането на стратегията за противодействия на престъпленията, свързани с нарушаване правата на интелектуална собственост, авторско право и сродни права, пише БГНЕС.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ