Рашков, ти ли, бе, гадно ченге? Ти ли, бе, вършача на мокрите поръчки на диктатора Радев…

7 Dni Bulgaria26.10.2021
Бойко Рашков 5

Бойко Рашков „Дамаджаната“ или „12-те кенефа“ блесна с нова интрига по правителствената телевизия БТВ.

„Има, вика Рашков, един служител на МВР, който е взимал рушвети от наркобос, а после е станал вътрешен министър при Борисов. Невероятно е как такъв човек е бил шеф на МВР…“

Доста плитка инсинуация в стила на медийното гуру на хунтата – контрадезинформатора Бабикян. Имало някакъв корумпиран служител, ама няма сега да ви кажа името му! Друг път, евентуално!

Както стана с „канибализма“ на Бойко Борисов и със „стотиците подслушвани“. Дамаджаната щеше да извади доказателствата преди миналите избори, но така и не ги извади. Изплясква мазна лъжа, колкото да оцапа Борисов, обещава, че ще извади фактите „по-късно“, а после се прави на три и половина. Милиционерска му работа.

И понеже Дамаджаната твърди, че било „невероятно“ някой си да заеме поста вътрешен министър, аз ще му кажа: още по-невероятно е точно ти да заемаш този пост!

Точно ти, Рашков, следователят от соца, който тормозеше Евгений Михайлов за танковата касета на Петър Младенов.

Точно ти, който бе шеф на Националното следствие в най-проваленото българско правителстро за всички времена – кабинета на Жан Виденов.

Точно ти, който бе спрян за главен прокурор лично от президента на републиката Петър Стоянов заради непригодност, тъмно минало и връзки с подземния свят.

Точно ти, който магически натрупа 19 имота и една резиденция с 12 тоалетни само от държавна заплата – нещо, което не е било по силите на нито един политик и чиновник в българската история.

Точно ти, който си по-богат и от босовете на мафията, а се водиш вътрешен министър.

Точно ти, който активира сталинско-лагерната лексика и нарече опонентите си „бивши хора“.

Точно ти, гадното ченге от мракобесните времена на Живков, вършача на мокрите поръчки на диктатора Радев…

От фейсбук профила на журналиста Недялко Недялков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ