Кюстендилец, Животно, не сте ли за бой!? Излъгахте Гриша Ганчев, излъгахте Стойчо Младенов…

7 Dni Bulgaria29.10.2021
ЦСКА - Виктория, Стойчо Младенов

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е огорчен от малкото публика, която е на мачовете на отбора в последно време.

Ето какво каза той по темата след вчерашния мач срещу Арда, спечелен от ЦСКА с 2:0. На „Армията“ имаше обидно малко хора, някъде около 200 души…

„Те го знаят много добре, разговаряли сме по тази тема. Но защо е този отлив, аз нямам обяснение. И се получава само при нас. Виждате Левски, играят и феновете им почти напълниха стадиона. Нямам обяснение, нямам обяснение… Нямам обяснение защо феновете ни отсъстваха в мача с Арда. И не само в този мач. Липсват ни и те трябва да го знаят. Наистина ни трябва подкрепа, трябва да присъстват“, каза Младенов.

Темата не е от днес. Темата е отдавна. Още, откакто Кюстендилеца и Животното обещаха на Гриша Ганчев, че ако плати за емблемата, ще си върне парите само от продадени билети. Гарантираха му по 8-10 000 на мач!

Излъгаха го!

Сега обещаха на Стойчо Младенов други неща при завръщането му. Само и само да се съгласи да подпише.

Излъгаха и него.

Феновете на ЦСКА обичат да бият и псуват играчите с мотива, че не знаят какво е ЦСКА. Те обаче са два пъти повече за бой! Защото знаят какво е ЦСКА и пак ги няма на стадиона.

Тъпо е Любо Киров да събира на концерт в зала 20 пъти повече публика от ЦСКА на мач…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ