Радев, добре ли си!? Може ли да насъскаш тази от масата ти да плюе по Нинова точно днес!?

румен радев, весела лечева, георги гергов

“Броени часове преди парламентарните избори е абсолютно неадекватно да повтаряш тезите на основния си опонент. Поредният пример за това е еднаквото говорене на председателя на БСП и лидера ГЕРБ относно машините за изборите и броенето на разписките”. Това написа в страницата си във Фейсбук  Весела Лечева.

По думите й  поведението на Нинова всява напрежение и съмнение за честността на изборите.

“Такова поведение ни обезличава като алтернатива, особено и като не отричаш възможност за съставяне на правителство с основния си опонент, въпреки че имаш не едно решения на ръководните органи на партията, която оглавяваш. Призовавам Корнелия Нинова да не прави повече медийни изказвания до изборите, с което да даде шанс на партията ни да повиши резултата си”, казва още Лечева.

Припомняме, че съпругата на разстреляната мутра Манол Велев е част от агентите на Румен Радев, които работят за овладяването на партията от пенсионирания летец. За самата Лечева е особено гнусно да се събира с Радев, зад когото е и Васил Божков, обвинен лично от бившата спортистка, че стои зад покушението срещу мъжа й.

Със сигурност ретроградното отношение на Радев към БСП ще настрои много хора в партията срещу него, което ще го изненада неприятно на вота тази и другата неделя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ