Разкриха ги: Хунтата затваря България в локдаун по заповед на едно посолство, иде голям мор

payimage-508480

Киро Петков, Асене Василев, Румене Радев, моите проблеми са: Свършиха въглищата и дървата! Също няма и пелети.

Токът, топлото и газта са по три от миналата година! В моя многодетен случай – колосална разлика.

Това пише Николай Бареков, който е многодетен баща по повод резултите от 7-месечната диктатура на Румен Радев и хората му, които сега опитват да убедят народа да ги избере отново и крият истинските проблеми на народа.

„Нямам зелен сертификат и стоя окован вкъщи, защото съм преболедувал доказано с PCR и не искам са си тровя имунитета с ваксини, след които забраняват на хората да правят ин витро и да са кръводарители за срок от пет години. Недай се Боже да му стане на човек нещо друго освен ковид болниците са препълнени и няма кой да те лекува.

Петте ми деца ту тръгват, ту ги спират от училище и детска градина, а таксите ми вървят.

Говори се, че точно вашата хунта готви пълен локдаун по съвет от едно посолство след изборите, докато заграбите властта с някакво измислено правителство на третия с петия и шестия на изборите.

Тези проблеми ми се стовариха на главата основно през последната година, докато психопати и закононарушители управлявате с олигарха Прокопиев чрез служебни правителства, за които никой българин не е гласувал.

Давате ли си сметка за тези проблеми, заради които народът ви не знае дали ще изкара зимата?“, пита още в остър коментар бившият евродепутат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ