Българският Индиана Джоунс изправи ДеБъ до стената: С Герджиков ли сте или с комунизма!?

николай овчаров

Професор Николай Овчаров от Инициативния комитет издигнал за президент Анастас Герджиков, постави много интересен въпрос.

„На балотажът ще има един интересен избор. ДПС ще си решат сами кого да подкрепят, но е сигурно, че ще гласуват срещу Радев. Много ми е интересно т.нар. демократична общност какво ще прави. Или ще гласуваш за комунистите, или ще гласуваш за един учен с определено дясно мислене и неопетнен. Предполагам, това са сериозни хора, тогава те трябва да се замислят какво да правят. Те имат две перспективи – или да не гласуват, или да гласуват за Герджиков“, прогнозира българският Индиана Джоунс.

От няколко дни тарторите на жълтопаветниците – бившият комунистически прокурор Атанас Атанасов и комунистическото отроче Христо Бойкикиев, вече открито се опитват да се дистанцират от Лозан Панов, за да опитат да избутат Радев по бодета още на първи тур. За това зоват и своите най-близки хрантутници.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ