Ани Цолова отвори миризливата си уста: Убиват „Труд“! Ми да ги трепят, те и без това не мърдат

7 Dni Bulgaria08.12.2021
payimage-186105

След като 4 години се кри в миша дупка и мълча като партизанин за уволнението си от „Нова ТВ“, журналистката Ани Цолова внезапно отвори уста, но само, за да оплюе колегите си от „Труд“.

Интересно, излиянията на водеща идват непосредствено след като министър Минеков я обяви от парламентарната трибуна за една от жертвите на ГЕРБ.

Ето какво написа в социалните мрежи дългогодишната партньорка на Виктор Николаев:

Убивали „труд“.
Да, убийство има. Даже не едно. Но не на това, дето днес му викат медии. В голямата си част и с някои изключения (които потвърждават правилото), те отдавна не мърдат.

Медиите и журналистите, които станаха слуги на властта на ГЕРБ и ДПС, убиха журналистиката.

Същите бяха съучастници в убийствата на фактите и истината.
Същите съучастваха в убийствата и заличаването на журналистите, които не пожелаха да се наведат.

Същите правят имитация на журналистика. Правят нещо, което изглежда като журналистика. Съдействат за подмяната и пренаписването на реалността. А някои от тях дори не си дават сметка в какво участват.
Тези убийства, освен извършители, имат и поръчители.

Вчерашният пърформанс на ГЕРБ и днешните им парламентарни изяви приличат на саморазобличение. Иначе няма причина да защитаваш страстно някого, който не си е плащал наема към държавата. Освен, ако години наред този някой не те е защитавал страстно и прикривал от обществото, това което си му поръчвал да прикрива. Има ли смисъл да се обяснява защо това не е журналистика?

На снимката: Непоръчковата журналистка Ани Цолова взима интервю от съпругата на съдружника на Делян Пеевски – Сашо Сталийски, без да я пита откъде са парите на съпруга й, заради тях ли е в телевизията им или пък какъв е депутата от ДПС.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ