Тя разсипа плямпалото на БСП: Ей, ти с логореята, вашият човек в СИК е бил бандит, а не продавач

7 Dni Bulgaria12.12.2021
payimage-513676

Журналистката Веселина Томова разкритикува Александър Симов от БСП за твърденията му, че Иван Иванов, бъдещият земеделски министър, не бил глава на СИК, а просто продавал застраховки.

Публикуваме текста ѝ от „Афера“ без редакторска намеса:

Александър Симов /БСП/: „Иван Иванов не е глава на СИК, а човек, който е продавал застраховки, за да си изкарва хляба в онези мрачни времена, защити той предложения за министър на земеделието от червената партия  Иванов. За него се твърди, че е бил шеф на клон в Шумен на популярната в началото на прехода силова структура. След избухването на този скандал той бе освободен от поста на зам.-министър в кабинета на Пламен Орешарски. Иван Иванов и СИК няма как да бъдат сложени в едно изречение, категоричен е обаче Симов.“

Смешното, известно с логореята си, момче на БСП. Александър Симов. На всяка манджа „правилната“ мерудия.

Земеделският министър Иван Иванов, набутан за такъв лично от Корнелия Нинова, на която под полата се вихри и Александър Симов, не бил „глава на СИК“, а „човек, който е продавал застраховки, за да си изкарва хляба в онези мрачни времена“, според „капацитета по СИК“ Александър Симов.

Сега, смешко, да ти обЯсним за СИК!

Тъй като докато ти хабер си нямал от каквито и да е мутренски групировки, аз, покрай професията си на разследващ журналист, съм била И тогава „на терен“, включително и на територията на СИК.

За да станеш регионален представител на СИК, в случая в Шумен, това не става ей тъй на. Просто за да „продаваш застраховки“ „в онези мрачни времена“. Нито регионалните представители на СИК, нито редовите „продавачи на застраховки“ ги избираха на кастинг или на „интервю“. Капиш?!

Регионални представители на СИК отговаряха за цялата „дейност“ на групировката СИК в региона, включително и тази мрачна „дейност“, която нямаше нищо общо с „продаването на застраховки“, а беше умело маскирана зад благовидното „продаване на застраховки“.

За да станеш регионален представител на СИК – това нямаше как да се случи без да са те избрали и ръкоположили от Горе, т.е. от Босовете и Върховете на групировката СИК. Присъствала съм на такова „ръкополагане“ и знам как точно става.

Един пък „разбирач“ се пени във Фейсбук – ама той Иван Иванов бил тогава само на 21 години.

Е, да, де, той и Данчо Марков – регионалния представител на СИК във Варна беше на 25-28, ама държеше целия град в юмрук, включително и ченгетата от МВР, които даже плакаха на погребението му, защото им бе иззел половината от „оперативната работа“, докато те си бъркаха в носовете.

Тогава, драги ни, смехурковци, момчетата бяха по на 20-30 години от тези групировки и възрастта им „не бе порок“. Нещата не се случваха като по захаросаните крими книги, в които „босовете“ и „главите“ са на преклонна пенсионерска възраст и младоците им целуват ръка. У нас именно младоците зараждаха мафията.

„В онези мрачни времена“, драги ми, Смешко, Симов, за да те турнат регионален представител на СИК в определен град, означава, че вече си се омешал със сикаджиите. Дали покрай баща си, дали поради други улични причини, изяснете си на партиен пленум на БСП.

„Иван Иванов и СИК няма как да бъдат сложени в едно изречение“, може да го каже само бля-бля логореен партиен работник, който няма хабер от зараждането, структурата и прийомите на подземния свят.

Че Иван Иванов е бил и ползван покрай татко си, че очевидно „в онези мрачни времена“ и за сикаджия не е ставал, е станало ясно, щото за да си в подземния свят се иска сърце, както се иска сърце и да си министър, например. Но фактите са си факти.

Каквото „куцо пиле“ е бил в СИК, такова „куцо пиле“ ще е и като министър тоя Иван Иванов. Но очевидно е понаучил някоя и друга мушенгия, как се лапа, за да го предлага „краварката в левия ъгъл“…

Жалко, че Цвятко Цветков е вече покойник, драги ни, смехурко, Александър Симов, той беше спец. по СИК и връзката им с точно вашата партия, иначе щеше подробно да ти обЯсни кога не трябва да плещиш глупости.

Веселина Томова  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ