Голяма драма! Радина Кърджилова напусна Деян Донков! Изживявали криза, актрисата за пореден път…

Донков и Кърджилова

Радина Кърджилова и Деян Донков отново изживявали криза на връзката, която принудила актрисата да напусне за пореден път скандалджията. Преди 2 седмици звездата на Народния театър си събрала багажа и си тръгнала от общия им дом в центъра на столицата, който наскоро двамата успяха да купят и обзаведат като семейство. Освен един сак с багаж Радина взела и сина им Христо и избягала възможно най-далеч от Донков, за да може да подреди мислите си.

И този път тя потърсила опора и спасение в своите родители, които ѝ предложили да отидат заедно на море с детето. За първа година Кърджилова изневерила на любимото си място по родното Черноморие, а именно къмпинг „Градина“, където навремето пламнала любовта им с Деян. Дали заради пренаселването на някогашното диво място или заради спомените за изминалите лета с Донков, този път актрисата избрала да разпусне в Синеморец. Заедно с родителите ѝ наели малка къщичка в центъра на селото, където да им е спокойно и да има достатъчно място за малкия Христо, който обичал да играе навън.

Впечатление на местните ресторантьори и търговци направила първо визуалната трансформация на Радина, която била толкова слаба, че изглеждала като болна жена, напът да припадне. За сметка на това пък имала добър апетит и всяка сутрин заедно с баща ѝ – художника Христо Кърджилов, посещавали най-голямата баничарница, откъдето купували закуски на килограм, айряни и бози, с които Радина заменила цигарите, бирата и твърдия алкохол, с които допреди да стане майка бе неразделна. Дори по време на почивката си тя пиела само безалкохолна бира, и то само в следобедните часове, когато синът ѝ спял под зоркото око на баба си и дядо си, а тя имала свободно време да се разхожда и да се наслаждава на красивите морски пейзажи.

По време на семейната ваканция, за която актрисата не уведомила половинката си, тя отказвала да му вдига телефона. Не му давала информация дори как се чувствало детето и засега нямала планове да се връща при него. Едва ли обаче щяла да издържи дълго, предвид факта, че откакто са заедно, двамата са се разделяли уж окончателно над 10 пъти, предаде ПИК.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ