Гриша Ганчев напуска НАИСТИНА след края на първенството ЦСКА!?

Гриша Ганчев

Задават се може би най-важните 6 мисица в съвременната история на ЦСКА

Ако в тях клубът не полчи правото да превърне дупката „Българска армия“ в съвременен стадион, босът на „червените“ Гриша Ганчев ще си обере крушите, научи 7DniBulgaria.bg.

Бизнесменът е бесен от спънкте от страна на държавата, а това, което са разбрали в Борисовата градина за новото правителство ги изпълва с напрежение.

Оказва се, че новият спортен министър Радостин Василев е съмнително близък с Кирил Домусчев по линия на партийния си вожд Слави Трифонов, което вече на практика живее в „Есте“ на делиорманския олигарх. И никой не знае на какво е способен самовлюбеният адвокат Василев, ако вече е мотивиран от Домуса.

Сигналите са повече от притеснителни. Първият дойде от пресконференцията на Руди Гела, в която той обеща да…спазва точките на закона по отношение на дълговете на „червените“. Т.е. Василев ще продължи настъпателната линия на предшественика му Кузманов, който заплаши ЦСКА с изхвърляне от „Армията“, заради неплатени дългове.

Както вече алармирахме, съдружникът на Гриша Ганчев – Инджов, влезе в тежка финансова криза, покрай нежеланието на министър Комитова да изплати дължими суми на строителите на магистрали.

Ако сега, към този проблем се добави и още един, под формата на „Радостин Василев“, Гриша Ганчев ще вдигне ръце от ЦСКА.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ