Бос събра на една маса Гриша Ганчев и Наско Сираков и договори нещо нечувано във футбола ни

7 Dni Bulgaria22.12.2021
Наско Сираков, Гриша Ганчев

Нещо нечувано и невиждано в българския футбол, а и много рядко срещано в световния, може да се случи съвсем скоро. Eдин от вариантите, свързани с бъдещето на Царско село, е следният: Стойне Манолов спира да плаща голяма част от парите, които ще се дават за заплати от… други клубове.

Какво се има предвид. Съществува възможност през пролетта отборът да разчита само на юноши и на преотстъпени футболисти. Въпросните играчи ще идват под наем, а заплатите им ще бъдат изплащани от държащите правата им тимове.

В тази връзка вече е говорено с Левски и ЦСКА. Идеята е двата гранда да пратят свои таланти да се обиграват в Царско село. Така те няма да са резерви, ще играят и то в елита на българския футбол. Заплатите им обаче ще ги плащат „сини“ и „червени“, макар че кризата на „Герена“ да я има с пълна сила.

„Стойне Манолов в момента е в Турция. Прибира се днес вечерта. До дни той ще даде пресконференция и ще разясни всичко. Това е един от вариантите, който е обсъждан с други клубове. Включително с Наско Сираков и с Гриша Ганчев. С Лудогорец също ще се говори, защото при тях е пълно с качествени играчи, за които няма място на терена при голямата конкуренция. Другият вариант е Царско село да разчита само на юноши до края на сезона, без да взима преотстъпени играчи. Третият вариант Стойне изцяло да се оттегли още сега е почти нулев. Но има такъв той да се оттегли изцяло след края на сезона. Да няма мъжки отбор, а само юношеска школа“, заявиха източници на БЛИЦ.

Всички основни футболисти вече разтрогнаха с Царско село. Това стори и треньорът Любослав Пенев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ