Синът на заместник-министър на Слави изчезна в Пампорово! Майката: Отиде да кара ски и…

7 Dni Bulgaria30.12.2021
100

Синът на заместник-министъра на енергетиката Пламен Данаилов е изчезнал в Пампорово, като семейството няма връзка с 15-годишния Алекс от 10,30 часа днес, става ясно от пост на бащата във Фейсбук.

„От 10.30 часа днес нямаме връзка със сина ни, 15 годишно момче, Алекс. За последно е видян на писта А5, ПАМПОРОВО!“, написа баща му.

Пламен Данаилов уточнява във Фейсбук, че синът му е облечен в черен ски екип и е с черна каска. Освен това младежът е висок около 185см и вече е обявен за издирване.

„Детето няма телефон“, предупреждава бащата и моли, ако някой го забележи да се обади на телефон: 0899929696.

Майката Яна Данаилова разказа пред „24 часа“, че момчето е отишло на ски с приятели и баща си. В колата на родителя, обаче, забравило чантичката с парите, документите и телефона си.

„Той е обявен за издирване, свързали сме се с приятелите му, както и с планинската спасителна служба, обявен е за издирване“, обяснява майката.

Приятелите на 15-годишния Александър си спомнят, че са се спускали по черна писта, а той е казал, че си оправя каската и се спуска след тях. От този момент натам няма връзка с него.

„Има постъпил сигнал за издирване на изчезналия Алекс. Ангажирани са ски полицията и екипите на Планинско спасителна служба в курорта. обявен е за местно издирване. Предполагаме, че е някъде по пистите“, смята директорът на ОДП-Смолян ст. комисар Николай Димов. След като спрат лифтовете, ако не бъде открит, ще се разшири периметърът на издирване.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ