По нареждане от САЩ: Кирил Петков и спонсорът му отиват да се предават в Македония на 18.01.

7 Dni Bulgaria08.01.2022
payimage-514218

Министър-председателят Кирил Петков ще посети Скопие, Република Северна Македония, на 18.01.2022 г. , съобщиха от Министерски съвет.

Министър-председателят ще бъде придружен от министъра на външните работи Теодора Генчовка и спонсорът на кампанията му – министъра на транспорта Николай Събев.

„Посещението ще бележи ново начало в развитието на двустранните отношения между България и Република Северна Македония и ще очертае следващите стъпки, които двете правителства ще предприемат за решаване на отворените двустранни въпроси, обявиха от кабинета“, бият тъпана от МС.

Истината е друга. Кирил Петков отива там по нареждане от САЩ, които го домъкнаха на власт у нас, за да изпълнява поръчки. Първата мокра такава е да бъде убита Македония в българското сърце. За целта до няколко месеца правителството ни ще пусне Македония в ЕС, като ще се откаже от претенции към изконни български личности като Пейо Яворов, Гоце Делчев, Паисий Хилендарски, цар Самуил, Солунските братя, Димитър Талев и т.н.

За това и с Петков пътува много добър търгаш като Николай Събев, а не например човек то комисията, която досега преговаряше с Македония. Очевидно на тези разговори няма да се преговаря, а нещо ще се договаря.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ