Волен използва Пеевски и Домусчиев за преврат в държавата! Двама министри падат и отиваме на избори!

волен сидеров 2

Златният пръст на Делян Пеевски – Волен Сидеров, отново е впрегнат от олигархията, за да прави преврат в България. Преди малко бившият нуди-модел използва медиите на Делян Пеевски и Кирил Домусчиев за поредна атака срещу единствения човек в правителството, борещ мутрите и олигарсите – Валери Симеонов.

Напук на постигнатото преди три седмици споразумение при Бойко Борисов, Сидеров отново оплю Валери Симеонов по особено грозен начин. Този път войната ще е тотална, след като на страната на Волен са осъденият чрез Симеонов за 48 милиона Кирил Домусчиев, както и Делян Пеевски, на който пострадаха няколко поръчки след намесата на вицепремиера. Сидеров брани интересите и на зелените олигарси, които бяха здраво застъпени, откакто Симеонов проверява поръчките им за стотици милиони.

В прав текст Сидеров атакува с нова порция лъжи Симеонов, без да му пука че вчерашните му такива бяха направени на нищо от вицето на Бойко Борисов. Този път Волен посяга и на още един министър – Нено Димов, като иска и неговата оставка, заедно с тази на Симеонов, което е знак само за едно – край на коалицията, край на правителството, идват избори!

Стига Бойко Борисов да се поведе по перхидроления акъл…

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ