Американците винаги работят на място с диктатори и главорези! Затова избраха Румен Радев

7 Dni Bulgaria16.01.2022
николай марков

Вече цяла година съм ограничен от възможността да каня приятели на страницата си.

Тази страница не трябва да се развива и трудно се разпространява, макар, че според алгоритъма трябва да е точно обратното.

През трите мандата на Борисов съм бил остро критичен към този човек, както на страницата ми така и в медиите. Странно, но по време на диктатора Борисов имахме достъп за изказване на различно мнение до големите телевизии и други медии, а след започване на неговото отстраняване от властта различното мнение изчезна. Херо Мустафа доведе демокрацията за ръка и лицемерния американски стратег другарят Радев с червените си барети създаде най-голямата хакерско-тролска система за тотален медиен контрол и открити репресии с инакомислещите. Назидателно.

За мен това няма значение, но вече се питам кой е по-голям диктатор – Борисов или Радев?

Според мен този на когото залага американското посолство, което има вековна традиция да работи в тясно сътрудничество с диктатори и главорези, но да говори за демокрация. Това е съвършенната система за прокарване на националните им и бизнес интереси по целия свят. Говорим едно, правим друго и така до пълната разруха на целия смислен свят.

Някой има ли усещането, че в България е дошла демокрацията?

Като започнете от тоталната липса на свобода на словото, преминете през буквалното изкупуване на всички важни медии и стигнете до пълния контрол върху политическия живот на страната – всичко е поставено под пълен външен контрол.

Цялата българска икономика се източва към нашите нови владетели, а за българите остава мизерията, липсата на бъдеще и смъртта, която ни дебне на всеки ъгъл в демокрацията. Тяхната демокрация.

Не комунизъм, болшевизъм им трябва на тия – външни и наши! Да видят звездите посред бял ден. И не в нашите държави, а в техните този път, където ще бъде истинското бойно поле на Третата световна война. Нали това искат и мисля, че им се урежда. Нямат проблем.

Николай Марков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ