Мария Илиева усмихната и влюбена до уши! Показа кой е мъжът до нея, а папараците ги изловиха (СНИМКИ)

Мария Илиева

Мария Илиева се опълчи срещу думите на журналисти, че бащата на детето й Георги е просто неин осеменител и показа, че всъщност с него и детето са истинско семейство, видя HotArena.

Папарак на Горещата арена спипа певицата на нейно участие в култовия нощен клуб „Хасиенда“ в Лозенец, като непосредствено преди изявата й с таткото на Александър си пийваха напитки на бара.

Подобна картинка до този момент не можеше да се види, тъй като Илиева изтъкваше, че Жоро прекарва по-голямата част от времето си в чужбина, където се развива и бизнесът му. Очевидно той е решил да поостане у нас, откъдето пък Мария не желае да си тръгва.

Дори се носеха слухове, че 26-годишният мъж и Илиева са се разделили след раждането на наследника им.

Нещо повече – той я придружи до родното Черноморие и дори с тях са взели и бебето Алекс. През деня други колеги – папараци ги спипаха във ВИП зоната в заведение на плажа, а когато се придвижваха до хотела, в който бяха отседнали, Георги буташе количката с малчугана, докато Илиева вървеше пред тях.

Семейството най-вероятно е взело и придружител, който да гледа през цялата вечер бебока в хотела, докато майка му пее в „Хасиенда“, а таткото я чака да приключи. Двойката демонстрираше близост цяла вечер, като дори и от сцената Мария го поздрави и му се обясни в любов.

По този начин легендарната поп изпълнителка показа пред всички, че уважава и цени своя партньор и опроверга слуховете, че го е използвала само колкото да зачене.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ