Г-жо Фандъкова, обслужвате ли мафията!? Да кажете нещо за тези 6 милиона, похарчени за…(Шокиращи снимки)

Йорданка-Фандъкова-1-1280x988

Фейсбук групата „Да спасим София“ направи колаж от шокиращи снмки на настилката на булевард „Витоша“. Вижте и коментарът към тях:

Добре е често да си припомняме видимите и катастрофални резултати, съпътстващи голяма част от ремонтите на Столичната община. Разпадът на снимките е от бул. Витоша, едва 3 години след основния ремонт, който беше извършен там.

Стойността на обекта е над 6 млн. лв от нашите данъци. Днес, асфалтът е с дупки и сериозни напуквания, релсите са разбити, ограничителите на велоалеята са разхвърляни във всички посоки, а капаци на шахти липсват. Предвид състоянието, едва ли някой се е сетил да активира гаранцията и да накара фирмата изпълнител поне да закърпи положението. Едва ли ще видим понесена отговорност от надзора, едва ли ще видим уволнени административни калинки в СО.

Този ремонт, както и стотици други са симптом на нещо далеч по-страшно от некадърно строителство – тук става дума за една напълно разпадната, при това умишлено, система на градско управление, обслужваща мафия, политическа клика и наши хора/фирми. Става дума за корупция и некомпетентност, прояли управленските слоеве на нашето общество и които ни обричат да живеем в мизерия, в лишения и непрекъснатото чувство, че сме прецакани. Всеки един такъв ремонт е пряко следствие от това, че като граждани допускаме да ни се подиграват и то, харчейки нашите собствени пари. Докога?

 За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ