Легенда за “кухият човек” от която всеки може да си извади поука

payimage-505475 (1)

В западния свят има страховита легенда за “кухият човек”. Това е злокобно същество, което се храни с живота, душите и мислите на добрите хората, манипулира надеждите им. Изпива душите им до смърт, покварява ги с похот и разврат. Превръща ги в послушни, подчинени същества без морал, без интелект – блуждаещи тела между живота и смъртта.

Легендата гласи, че той се появява тогава, когато застанеш на мост и духнеш в гърло на бутилка. След това минават три нощи докато “кухият човек” се появи.

В първата нощ го чуваш, във втората го виждаш, а в третата той те завладява отвътре и те подчинява на черната си същност и злоба. А когато приключи с теб си нищо – биологичен отпадък без душа – кух човек.

Днес на власт в България е “кухият човек”.Много от вас застанаха на моста на лъжите му и духаха в шишето за негова възхвала.

В първата нощ го чуха, във втората им се яви с вдигнат юмрук, в третата нощ ги облада и му дадоха власт за още пет години. Той се възползва от надеждите им и настани във власта своите кухи марионетки с обладани от омраза и алчност душички, да ни управляват.

Вече е късно за покаяния. “Кухият човек” постигна целта си. Третата нощ ще бъде дълга, тъмна и студена. За нея ще платим и ние, които ви предупреждавахме “не заставайте на моста на лъжите му и не духайте в шишето, защото ще ви вземе душите”.

Дано оцелеем след тази трета дълга нощ!

от фейсбук профила на Цветан Фиков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ