Сметките за ток са високи, защото за хаджигеновците бе важно да махнат охраната на Патриарха лятото

7 Dni Bulgaria07.02.2022
кристиян шкварек

Чудите се защо сметката ви за парно и ток е рекордно висока? Докато през миналото лято европейските държави се подготвяха за назряващата енергийна криза, прокарваха спешни реформи в секторите си, въвеждаха извънредни мерки…у нас се занимавахме с неща като това да изчегъртваме охраната на Патрарха.

„Промяната“ в лицето на „Партиите на протеста“ пълнеха дневния ред на Парламента с всевъзможни комисии, целящи да предизвикат поне 2-3 дена скандал, от който скандал „лицата на промяната“ да си направят ПР. Като позабравения вече Хаджигенов.

Всеки ден измисляха поредната глупост, с която да попаднат в ефир. Цели две Народни Събрания бяха пропиляни по този начин, а с тях и ценно време. В името на политическия ПР на стожерите на „Промяната“.

Ежедневна глупост след глупост на фона на задаваща се колосална криза.

Една такава глупост, например, беше „великата“ им идея да премахват НСО-то на Патриарха, понеже това виждаш ли е огромен проблем и разхищение за обществото…

От профила във фейсбук на политика Кристиян Шкварек



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ