Емо Костадинов скочи на феновете на ЦСКА: Само не пишете тези 3 млн. лева на моята сметка!

7 Dni Bulgaria07.02.2022
Ясен Петров, Емил Костадинов

Феновете на ЦСКА замесиха името на Емил Костадинов като виновник за трансферите на Бенжелюн, Тенгариня, Ди Вани, Сержиньо и Антонио, които осъдиха клуба за над 3 млн. лева.

Легендата на българския футбол обяви, че по това време въобще не е бил в управата на „червените”.

„Феновете на ЦСКА да не заместват името ми в трансферите на играчите, които ги осъдиха. Аз по това време въобще не съм бил в клуба и нямам представа как тези играчи са се озовали на „Българска армия”, заяви Костадинов пред „Мач Телеграф”.

Той коментира и съмненията на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов, който спдели преди ни, че в последния момент ще се отмени изборната точка на Конгреса. Както е известно, „червената” легента е един от ключовите хора на Боби Михайлов.

„Нямам абсолютно нищо против Бербатов. Конгресът, който мина, беше извънреден и резултатите се видяха. Единственото, което мога да му кажа, е да се опита да спечели следващия. Той трябва да кажа по какъв начин ще работи и какви са му плановете. Иначе всичко това ми се струва малко като „стани да седна”, каза Костадинов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ