Изоставена от Чичко Паричко, Елен Колева си сложи тарифа: срещу 100 лева я имате за час и половина

7 Dni Bulgaria07.02.2022
елен колева

Мечтаете ли Елен Колева да ви мачка? Тази ваша мечта може да се осъществи, защото бившата актриса вече работи на повикване, стига да можете да си я позволите. Настоящата космоенергетичка прави рейки масажи на повикване. Тя обикаля по домове и офиси, където дарява с уменията си мераклиите, пише „Уикенд“.

Бившата метреса на милионера Сашо Майонезата е намерила легален и честен начин за изкарване на прехраната си. Таксата на Елен е 70 лева за 60 минути масаж и 100 лв. за цели 90 минути. Калевска, както е новата фамилия на фаталната изкусителка, може да се похвали, че все повече хора се доверяват на опитните й ръце. Последно бившата актриса е правила масажи в известна бизнес сграда.

Всички били много доволни от уменията й. Преди няколко години актрисата от „Шивачки“ изкара курс по рейки и започна да обикаля телевизиите, обяснявайки как лекува всички болести с ръце. Елен, която имаше и кратка авантюра с писателя Калин Терзийски, не можа да го излекува от любовта му към чашката, но пък твърди, че е спасила кучето си от сигурна смърт.

„През 2014 г. кучето ми Тифани беше отровено с антифриз, а в тези случаи шансът за оцеляване е много нисък, тъй като антифризът поразява бъбреците и ги изсушава. Тифани оживя, но остана с един бъбрек. Прибрах си я вкъщи и една седмица се борихме за живота й. Започнах всяка нощ да я лекувам с ръцете си, като концентрирах цялата си енергия, представяйки си как изграждам нов бъбрек. При следващите изследвания лекарите установиха, че освен спасения бъбрек, Тифани има и втори, почти напълно изграден. Тя живя още 8 месеца, но за съжаление, почина от инсулт. Най-вероятно отровата беше дала своето отражение върху всички органи“, сподели преди време Елен, надявайки се на повече клиенти.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ