Голям смях: Лена строи Киро да се обяснява пред журналисти! Той: Кой е тоя Мата Хари при Борисов!?

7 Dni Bulgaria07.02.2022
payimage-519879

Жената с власт над Кирил Петков – Лена Бориславова, го строи дад даде брифинг в МС след новината, че прокуратурата вика двамата на разпит.

Пародията трябваше да включва даването на призовка пред камери на канадския аферист, което да го превърне в мъченик. Иван Гешев обаче се оказа информиран, главният прокурор нареди по телефона на своя призовкар да не влиза в цирка.

На самият Петков пък бе даден лист, от който да чете познати опорни точки. Дори и с написан текст, харвардският двойкаджия обаче се скъса да срича и да забавлява с „арабския“ си български.

Оказа се, че когато всеки ден срещу него се надигат поне по две браншови организации, ток няма в половината държава, а днес пенсионерите за пореден път се почувстваха ограбени, за Петков най-важно е: Кой е този Мата Хари в спалнята на Бойко Борисов!

Очевидно ползването на гей-приложения съвсем е изтрило от паметта на Петков женския род…

Ето още какво вълнува Кирил Петков:

Във връзка с „Магнитски“: знаем, че Божков има доста обвинения от прокуратурата. Въпросът е има ли допълнителни разследвания по другите хора, ясно описани по „Магнитски” и най-вече господин Пеевски.

Какви разследвания на прокуратурата по казуса „8-те джуджета”. Бих се радвал да разбера какви стъпки са направени във връзка с „Барселонагейт”.

Следващата важна тема, която искам да обсъдим, е има ли връзка между случаите с „Автомагистрали” и торбите с пари и организация ГЕРБ, както бе оповестено.

Има ли връзка между заем от ББР и адвоката на г-н Гайтански и какви стъпки прокуратурата е направила и дали този заем е взет правомерно.

Защо „Булгаргаз” и г-н Павлов са се отказали от количествата азерски газ, след като същите доставчици са казали, че такъв може да бъде доставен през Неа Месемврия”, каза Петков.

Има ли връзка между акционерното присъствие на Делян Пеевски в „Булгартабак и кредит от ББР и разни други такива претоплени манджи сервира Кирил Петков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ