Политолог хвърли в размисли Ленчето на Киро за криминалните лица, сега ще й се види тясно

7 Dni Bulgaria16.02.2022
28

Политологът Ивайло Динев разби хубавата Лена, която днес направи официално изказване, че криминални лица ще участват на протеста на пожарникарите и организираният от полицейския синдикат СФСМВР пред парламента.

Изказването на Лена Бориславова, че криминални лица ще участват в протеста на пожарникарите, е голям гаф – така определи думите на Лена Бориславова политологът.

По думите на Ивайло Динев от правителството на Кирил Петков не могат да си служат с подобни квалификации за обществено значими професии. Според него недоволство има и музейните служители и учените от БАН.

„Новата власт не трябва да си позволява да омаскарява справедливото недоволство на работещите тази достойна професия. Сега са пожарникарите, но недоволство има и сред музейните работници, и учените. На всяко недоволство ли ще се търсят криминални елементи?“ – пита риторично Ивайло Динев, който има опит как се изразява гражданско недоволство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ