Гриша Ганчев напуска на момента ЦСКА, ако кликата на Демократична България в Столичния Общински съвет, начело със Зелените, блокира старта на строеж на нов стадион на „Червените“, научи 7DniBulgaria.bg!

В последните дни до бизнесмена, който спаси ЦСКА от изчезване, са достигнали притеснителни новини. Оказва се, че бившият общински съветник и настоящ заместнк-министър Тома Белев, продължава упорито да работи срещу тотален ремонт на „Армията“. Още преди 2 години той призова ЦСКА да се маха от Борисовата градина и да си направи голям стадион зад летището.

Главното му оръжие в СОС е общинарката Марта Георгиева. Тя също неведнъж се изказа срещу новия ПУП на Борисовата градина, който включва ремонт на „Българска армия“. Активирани са Зелените и по друга линия – синът на Теменуга Газдова, президентът на Лудогорец – Никола, е един от активистите на амбреажната клика на Владислав Панев, която ще бъде вдигната срещу „червените“.

Заключителната дискусия на общественото обсъждане точно на този план ще се проведе в дигитална среда в сряда на 17.02.2022 г. от 17.30 ч.

По този повод една от фен страниците на ЦСКА – „Червена София“, призова повече пирвърженици на червените да участват в дискусията, защото имат подозрения, че ще се направи опит ЦСКА да бъде изхвърлен от Борисовата градина.

„Армейци,

готвят се провокации и сериозен натиск, ЦСКА не само да не може да модернизира стадиона си, но и да бъде изхвърлен от Борисовата градина.

Моля, всеки един от вас да се запознае със софтуера и да участва в дискусията, защото организаторите ще направят и необходимото, за да не дават достъп до изказване на нашите фенове. Единственият шанс е да сме много повече от всичките псевдо защитници и зелено-сини талибани, които ще направят всичко възможно да изхвърлят ЦСКА от Борисовата градина.

Въпросът е дали ще позволим това?

Домът на ЦСКА е в Борисовата градина и нашите деца заслужават да имат модерен европейски стадион.

Време е да спечелим най-важната битка, 17.02.2022 г. от 17:30 всички да са на линия!!!“