„Мъжът“ на Мата Хари – Пламен Бобоков: Като се разбере кога е снимала спалнята, ще вкарат Борисов в затвора

7 Dni Bulgaria21.02.2022
пламен бобоков

Президентският спонсор Пламен Бобоков се оказа много добре запознат с дните, в които мистериозната Мата Хари е вършала в спалнята на Бойко Борисов. Пропмняме, че според мнозина, това е неговата съпруга.

„Ще си потърся правата, но след като Иван Гешев вече не е главен прокурор, защото той сега има защита от позицията, която заема. Главният прокурор е много нагъл лъжец”. Това каза за Нова телевизия Бобоков. Той обясни, че срещу него и брат му Атанас Бобоков няма образувано дело за незаконен внос на отпадъци.

„В момента, в който се разбере кой е правил снимките на нощното му шкафче, Борисов ще влезе в затвора, защото те са правени в различни дни”, обяви подсъдимият, учудващо добре запознат със ситуацията.

Пламен Бобоков не скри, че харесва новите политици, които сега са в управлението на България, но прогнозира, че те няма да останат дълго на власт. Нищо, че вече му изпълниха няколко желания за нови назначения на дипломати.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ