УНИКАЛНИ СНИМКИ: Ще повярвате ли колко дебела е била вицепремиерката на Кирил Петков?

7 Dni Bulgaria23.02.2022
payimage-515594 (2)

Заместничката на премиера Кирил Петков Калина Константинова ревностно пази личния си живот. Атрактивната икономистка наскоро е претърпяла шеметна визуална трансформация, след която събира всички погледи в Министерския съвет с провокативни тоалети.

37-годишната вицепремиерка преди няколко години е успяла да отслабне с 30 килограма, а след драстичната промяна е напълно неузнаваема. В социалните мрежи все още има снимки, на които Константинова е значително по-едра от сега, а разликата е повече от шокираща.

Наскоро около Калина се разгоря пикантен скандал, след като бе щракната да позира на премиерата на филма „Петя на моята Петя“ заедно с целия кабинет на Петков и мистериозен господин, който бе положил небрежно ръка на бедрото ѝ. Оказа се, че всъщност това е мъжът, с когото вицепремиерката живее на семейни начала.

Младият инженер Боян Бегов от години е половинка на амбициозната икономистка. Той е роден и израснал в столицата, завършил е международното висше бизнес училище в Ботевград и е работил в различни фирми като инженер и технически мениджър, а към момента практикува в студио за интериорни решения.

Двамата споделят общо жилище в столицата, но Калина е собственичка и на друг софийски апартамент, който получила като дарение.

Вицепремиерката признава, че не е от заможно семейство. Родена в София и израснала в квартал „Овча купел“, с татко строителен инженер, Калина от малка искала да обиколи света.

„Живяла съм в Съединени американски щати, Англия, Франция, Сингапур“, споделя хубавицата, чийто баща Борислав даже е работил в Нигерия като ландшафтен проектант.

Завършила Френската гимназия в София, Калина съумява да се пребори за студентско място и стипендия във влиятелния колеж „Бард“ в Ню Йорк, където семестриалната такса възлиза на над 75 000$. „

После Константинова се мести в Англия, където продължава обучението си с магистърска степен по устойчиво развитие в Лондонското училище по икономика и политически науки. Животът и кариерата в чужбина обаче не ѝ се нравят и бъдещата вицепремиерка се прибира в България, за да нагази в политиката.

Още през 2013-а, едва 29-годишна, тя стават съветник на Асен Василев, който тогава е служебен министър на икономиката, енергетиката и туризма във временното правителство на Марин Райков. През 2021 г. Калина беше и заместник-министър на икономиката в първия служебен кабинет на Стефан Янев, а с Кирил и Асен се запознала покрай своя брат Антон.

РЕТРО



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ