Столът на Константинова се разклати: Оставката е задължителна! Къде са отпуснатите 148 млн. евро?!

калина константинова

Напрежението срещу вицепремиера Калина Константинова расте. Вчера тя обяви, че след като украинските бежанци не желаят да бъдат извозвани с влакове и автобуси, настанявани в почивни станции в планините, то те ще бъдат настанени в лагери, един от които от затворен тип. Държавата направила достатъчно, но нито дума за онези 148 млн. евро, които ЕС отпусна специално в помощ на бежанците. Ето и част от коментарите:

Цецка Бачкова

След срама с отказа на военна помощ за героична Украйна, от днес можем да се срамуваме и от официциалната държавна позиция спрямо търсещите закрила украински майки и деца.

И ако провалът на Калина Константинова в политиката за подкрепа и интеграция на бежанците можеше да се оправдае с неопитност, то за лицемерието и днешната ѝ арогантност и пълна неадекватност оправдание няма.

На фона на получените от ЕС специално за подкрепа на бежанците 148 млн. евро оставката е задължителна. За морала и човечността няма какво да говорим…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ