Почерня от полиция в Гоце Делчев: Тръшнаха емблематична фигура от ъндърграунда

Полиция, ГДБОП

Изненадваща акция на полицията в Гоце Делчев и криминалисти от Благоевград в офиси на фирма „Анди ауто“,на ул. „Местност Мочура“ в Гоце Делчев, с управител известният като част от прословутата група на „тотаджиите“ в града, Димитър Диамандиев, съобщава Struma.com.

В условията на неотложност е провесена полицейска операция „Антидрога“ вчера, при която в офиса на фирмата на втория етаж е намерен сак пълен с пакети със сух канабис, приготвен за продажба. Откритото количество е около килограм и половина.

При акцията е задържан фермер от Гърмен, с прякор Чумата. Диамандиев е сред емблематичните имена на гоцеделчевския ъндърграунд. През годините заедно с още 2-ма свои съграждани бяха направили група за залагания и „черно тото“ от което печелеха хиляди евро. След множество акции на полицията групата бе разбита и участниците в нея осъдени.

Диамандиев бе арестуван преди години за трафик на наркотици от Домениканската република към България. Той е бил организатор на канала, в който участвали мулета от града, както и други криминалнопроявени, които получиха общо 30 години затвор за действията си. 4 години бе присъдата на Диамандиев.

Нищо не се казва за него след вчерашната операция на полицията. Дали този път Диамандиев, който е управител на фирмата, има нещо общо с открития в офисите канабис, или е на арестувания фермер, полицията ще уточнява. Случаят е докладван на прокуратурата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ