Борисов мълниеносно: КПКОНПИ им е бухалка! Свариха народа, както жабите се варят

бойко борисов

„Грешката на сега управляващите е, че се опитват да излъжат хората. И го направиха, хората се лъжат. Кирил, Асен и Бойко Рашков са вече от година и половина на власт“, зави лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Перник.

„По време на нашето управление, ние сложихме бивш депутат от Да България – Иван Иванов за шеф на КЕВР, за да може да е неутрален. Те обаче, за да покажат своята безскрупулност – казах им, това момче, което слагате не отговаря, ще предизвикате хаос.

Те извършват незаконни действия не защото не познават законите, а защото мисленето им е незаконно. Точно като болшевиките, само тяхното дело е правилно. А всеки, който е срещу тях е техен враг“, заяви Борисов.

„Сега заради тяхната глупост и арогантност, идват и казват, че ще управляват още седмици наред. Разбирате ли каква арогантност? Няма Конституция, няма закони. Това е правовата държава за тях“, посочи още лидерът на ГЕРБ.

Що се касае до вчерашния запис:

„Още когато ни арестуваха, казах, че няма да бъдем толкова добри християни, че когато ни ударят – ние да мълчим. Записаха се сами, а на медиите го дадоха колегите от „Възраждане“, които бяха там на живо.

Абе не бе Христо бе, има си народна приказка – „каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи“. Ние само се възмутихме, защото твоята фраза „да се изтрие от сайта на Дарик“, която уж е независима медия? Значи Христо Иванов има силата да трие от сайтовете на независимите медии“, изтъкна Борисов.

За тях не е проблем да говорят за орган, който те самите на галено го наричат „бухалка“.

„Новото КПКОНПИ за тях е бухалка. Бухалчица ако искат да го наричат. Явно са се разбрали БСП, ПП и ДБ, а сега и Тошко Йорданов иска да се хване за бухалката. И ние сега по същия начин….това частна бухалка ли е? Може ли и ние да се включим?

Година и половина ГЕРБ ги няма, къде ви е борбата с корупцията. Набълбукаха се с такива схеми, че им трябва Бойко Рашков да ги пази.

Свариха народа, както жабите се варят. Сега се усетихте, тока, бензина, газа – всичко е нагоре. И как се оправя това? Най-лошото е разделението и омразата срещу всички. Само преди 2 седмици, Асен Василев и Корнелия Нинова казват, че всичко върви нагоре – а сега изведнъж криза.

Като ги допипаха за GEMCORP, Кирил Петков веднага отиде при Цветанка Ризова, и каза, че нямало да има никакви последствия. Видяха, че ги разкрихме“.

„Ако съм казал някоя глупост, да се изтрие от сайта“ , завърши иронично Борисов, в тон с вчерашната фраза на Христо Иванов за уж независимата медия „Дарик“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ