Илич не се отказва! Нацелил е нов нападател: Това ли е новият му любимец?

саша илич

Треньорът на ЦСКА Саша Илич продължава да настоява пред отговорните фактори на „Армията“ нападателят Дауда Бамба да подпише договор с клуба. На 12 юли „червените“ съобщиха, че предпоставка за евентуална контузия в лявото коляно възпрепятства привличането на 27-годишния нападател.

По желание на сръбския наставник обаче той остана да тренира с тима и скоро ще премине нови медицински изследвания, които ще определят бъдещето му. Илич е много доволен от изявите на Бамба в заниманията на „червените“. Той се справя значително по-добре от другия привлечен наскоро нападател Дюкенс Назон, който не пристигна по предложение на Саша Илич.
,„Бамба тренира с нас, няма някакви проблеми, но в най-близко време клубът трябва да вземе решение какво ще бъде неговото бъдеще“, заяви Илич на пресконференцията преди реванша с Македония Гьорче Петров.

Той държи да разполага с котдивоареца в състава си, но дори и това да не се случи, ЦСКА ще привлече друг нападател до затварянето на трансферния прозорец.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ