Министерски глас от Бузлуджа: Много е ш*бано, особено като се събере народът!

христо проданов

Министърът на туризма в оставка Христо Проданов хвърли в смут нежната водеща на Нова телевизия Марина Цекова и зрителите с брутална изцепка в национален ефир тази сутрин. „Много е шибан обхватът тука, особено щом се събере народът“, каза той в началото на живото включване от медията за старта на събора под връх Бузлуджа на БСП.

Социалистът явно не чуваше въпросите на водещата и се наложи повторно включване на видеовръзката. Впоследствие думите му бяха изрязани от дежурните редактори за онлайн изданието на медията.

„БСП зависи само от себе си, а не от коалиционни партньори“, иначе коментира той. Според него трябва да се направи една сериозна предизборна кампания.

„В нормалните общества има лява и дясна партия. У нас от 2000 г. чакаме някой да ни спаси. На изборите ще участваме като формат „БСП за България”. Нашите политики имат социална насоченост и борба с корупцията”, каза още Проданов тази сутрин.

По думите му президентът не бива да заема страна и трябва да „стои далеч” от партиите. Христо Проданов е на мнение, че България трябва да възстанови преговорите с „Газпром”.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ