Избиха рибата! Хванаха най-бруталните каналджии у нас, прекарали ТИР с 121 мигранти край Средец

мигранти бежанци

Ехрем Хасан от Айтос и Северин Огнянов от Руен са най-бруталните каналджии в цяла България, решили да станат милионери само с един-единствен курс. Двамата авери в комбина прекарали през границата ни най-голямата група бежанци, хващани изобщо някога у нас, предава Флагман.

Районна прокуратура – Бургас преди минути ги задържа за срок до 72 часа. Ехрем и Северин са обвинени в противозаконно подпомагане на 121 чужди граждани да пребивават и преминават през територията на страната.

Престъплението е осъществено на 21 август в Камено. То е квалифицирано по чл. 281, ал.2, т.1, предл.1, т.4 и т.5, вр. ал.1, вр. чл.20, ал.2 от НК.

По време на разследването е установено, че чуждите граждани, самоопределящи се като афганистанци, са превозвани с товарен автомобил. Всички са преминали границата ни по различен начин на територията на община Средец, където е бил сборният пункт и последвало превозването им с тир към вътрешността на страната.

Стигнали обаче едва до съседния град Камено, където ги спират граничните полицаи.

Утре Районната прокуратура в Бургас ще поиска на двамата каналджии бъде наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ