Разкритие! Красивата сътрудничка на Христо Иванов се оказа дъщеря на известен бизнесмен

Дария Спирова

Сътрудничка на лидера на „Да, България“ Христо Иванов по въпросите, свързани с маркетинга и фотографията Дария Спирова се оказа дъщеря на старозагорския бизнесмен Евгени Спиров. В родния си град той е известен като сериозен предприемач с интереси в сферата на онлайн търговията и хотелиерството, както и като политолог – редовен събеседник на местните медии, предава Флагман.бг.

Мнозина считат, че е близък до ГЕРБ, но това не е вярно.

Евгени Спиров е сред учредителите на Клуба на работодателя в Стара Загора и пас президент на Ротари клуб Стара Загора.

През 2018 година той откри и върна на Общината бронзов знак, изобразяващ един от забележителните символи на града, заради което бе награден.

„Знакът е истинска ценност за мен, отлят е от чист бронз и тежи около 40 кг. Поздравявам Ви за будното гражданско самосъзнание и активност, които проявявате не само в конкретния случай, а и при вземането на важни за нашия град решения. Стара Загора има нужда от повече активни и милеещи за добруването на града личности като Вас самия“, поздрави го тогава кметът на Стара Загора Живко Тодоров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ