ГРЪМ! ДПС нокаутира Киро: ,,Целият народ видя какво имате в главата!“ Той: ,,И други органи ще покажа“

кирил петков

Дебатът за връщането на хартиената бюлетина, като право на избор пред машината започна с посочване на различни органи.

От ПП поискаха заседанието да бъде прекратено, за да не може точката да бъде разглеждана, въпреки, че малко по-рано се реши заседанието да продължи докато точката бъде разгледана и гласувана на първо четене. От „Промяната“ обявиха, че нямало обществено обсъждане и становища, затова според тях не можело да се гласува и било нелегитимно.

Йордан Цонев от ДПС припомни, че в страната ни се гласува с хартиена бюлетина от 32 години, след това се въведоха машините, които са показали своите пороци. Той се обърна към ПП, че нямат уши, а само уста и често не чуват какво им се говори.

От мястото си Кирил Петков посочи главата си, като намекна, че има акъл, освен уста. Цонев пък от трибуната репликира, че целият български народ е видял какво има в главата на Петков.

Самият Кирил Петков се почувства засегнат и в личното си обяснение обясни, че можел да покаже и други органи на Йордан Цонев. Въпреки исканията на ПП заседанието да бъде прекратено, това не беше прието от депутатите.

Припомняме, че в правна комисия на първо четене бе прието връщането на хартиената бюлетина като алтернатива на машините. Така на следващи избори всеки един избирател ще може да реши дали иска да упражни правото си на вот с хартия или с машина.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ