Грандиозен скандал в НС! Маноил Манев: Уважавам мъжките сълзи на Демерджиев, но виновникът е Рашков

бойко рашков

Пореден скандал избухна в пленарната зала на Народното събрание между Маноил Манев от ГЕРБ и Бойко Рашков.

„Оценявам мъжките ви сълзи, но дотук. Виновният е в тази зала. Това каза Маноил Манев от ГЕРБ, като визира Бойко Рашков, който ненавиждал българските полицаи. Ако джиповете „Ленд Ровър“ не ви харесват, да купим лада. Оградата е строена във времето на БСП. Ако редовият служител не може да борави с автомат, защо ще го въоръжаваме с калашници. Служителите искат да имат и оборудване, но и доверие в преките си ръководители.

Тук, от трибуната, работите за публиката, но ни ние не сме публика. Общото увеличение на бюджета нищо не означава. Защо конкурси за недокомплекта не са проведени две години, попита Манев.

927 души само снощи са се опитали да преминат границата на същото място, криете тази информация, каза Манев. Имате много желание, но нито едно реално действие.

Бойко Рашков се опита да се оправдае. 200 000 похарчи ГЕРБ за оградата, но през нея преминават и зайците, каза той.

Не съм специалист по МВР, нито и по военните дела, но съм свидетел как се постигна споразумение, бил съм на споразумението, когато със Стискане на мъжки ръце се спря мигранският поток, каза председателят Вежди Рашидов, визирайки споразумението между Борисов и Ердоган.

Не палете залата с емоциите си, каза Рашидов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ