КАТО ФИЛМ! Агресивни пациенти избягаха от психиатрична болница, почерня от полиция

полиция

Полицаи и служители на Държавната психиатрична болница в шуменското село Царев брод установиха и задържаха избягали от лечебното заведение пациенти, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР.

В дежурната част на полицията в Шумен в 9:15 часа днес е получена информация за двама пациенти, които напуснали болницата в с. Царев брод. По данни на ръководството на лечебното заведение пациентите, на 23 години, били агресивни.

Веднага към селото са насочени полицейски служители от охранителна и териториална полиция, както и служители на сектор „Специални тактически действия“ към ОД на МВР. Уведомени своевременно били всички съседни районни полицейски управления и участъка в Хитрино за извършване на проверки. Служителите на реда са обходили всички входно-изходни артерии от и към селото. В издирването на настанените за лечение в психиатричната болница се включили и служители на лечебното заведение. С тяхно съдействие те са установени в изоставена бензиностанция в бившия Захарен чифлик.

Пациентите са задържани преди около час и са настанени отново в болничното заведение, уточниха за БТА от ОД на МВР – Шумен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ