Георг Георгиев: „Промяната“ са паразити, хранят се от гостоприемника си Радев! Сега му посягат

георг георгиев

Паразитите живеят, като се хранят от гостоприемника си. Изборният кодекс беше на предишните управляващи и ние спечелихме по него. Искането за хартиената бюлетина беше на хората, които искат сигурност на вота. Не може да има сигурност в машинното гласуване, още повече че стана ясно, че Кирил Петков се е опитал да изтъргува кодовете. Това каза Георг Георгиев от ГЕРБ пред Би Ти Ви.

До вчера хората, които се кланяха на президента Румен Радев, а той ги създаде и ги инсталира в политиката, искат днес да му отнемат правомощията за ДАНС и службите, за НСО, каза Георг Георгиев.

Всички реални промени в съдебната реформа са направени от ГЕРБ. Докато имаш кирил Петков и Асен Василев, сделките с посредниците за газа, няма как да говориш за социални плащания и Демокрация. Няма как с аферата „Джемкорп“ да говориш за справедливост. Това са несъстоятелни хора, които не искат ред, защото виреят в хаоса, каза Георгиев.

Хаосът, който създаде Бойко Рашков на границата, ни възпрепятства за влизането в Шенген, каза Георгиев, като припомни нулевия натиск от времето на Бойко Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ