ТРАГЕДИЯ! Почина бременната Евдокия от катастрофата с катафалката на АМ Тракия

167160606713240

Почина 24-годишната Евдокия от Бургас, която повече от 20 дни се бореше за живота си и за този на бебенцето, което носеше. Тя бе настанена за лечение в отделение „Реанимация“ към УМБАЛ – Бургас в крайно тежко състояние с пряка опасност за живота. Евдокия е издъхнала на 20 декември в резултат на получените наранявания. Тя пострада много тежко при катастрофа между БМВ и катафалка, възникнала около 15.15 ч. на 29.11.т.г. на изхода на автомагистрала „Тракия“, ръкава за включване в пътя Ветрен – Бургас, предава Флагмамн.

При ПТП-то лек автомобил „БМВ 540“, с бургаска регистрация, управляван от 25-годишния Живко от с. Черни връх поради движение с несъобразена с пътните условия скорост / мокра пътна настилка/, губи контрол над автомобила и блъска спрелия в дясно в ускорителната пътна лента товарен автомобил „Фолксваген Транспортер“ – катафалка, със старозагорска регистрация, управляван от 21 годишен бургазлия.

Пострадаха водачът на „БМВ“-то Живко, който настанен за лечение в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ – Бургас с диагноза „комоцио“, без опасност за живота и неговите две спътнички: на 23 и 24 години – първата – Десита, седяща на задната седалка, е приета за лечение в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ – Бургас с диагноза „комоцио“, без опасност за живота, а второто момиче е Евдокия, седящо на предната дясна седалка, бе настанено за лечение в отделение „Реанимация“. Впоследствие се установи, че е бременна в третия месец, лекарите се бориха за живота й, но състоянието на Евдокия беше крайно тежко.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ