Депутат на ,,Промяната“ нахлул пиян на кирка на заседание на общински съвет. Едвам го извели от залата

payimage-560529

Смущаващи сцени са се разиграли тази неделя по време на заседанието на общинския съвет в Пловдив. Това разкрива в сигнал до агенция ПИК общински съветник от града, пожелал да остане анонимен.

В неделя протестиращи поискаха оставката на кмета Здравко Димитров, а заседанието на общинския съвет беше прекратено за час още в началото.

Всички спорни предложения бяха отхвърлени от съветниците освен едно – за акциите на Пловдивския панаир.

Малко след повторния рестарт на заседанието на общинския съвет в залата се появил депутатът от „Продължаваме промяната“ Росен Костурков.

Според общинския съветник, присъствал на заседанието, Костурков нахълтал в залата пиян на кирка и поискал да вземе думата, за да си прави евтин пиар.

„Това не първият случай, в който Росен Костурков, който е известен в града ни като Росен Трезвения, се появява тежко пиян и се опитва да атакува общинските съветници от различни политически партии с цел да се хареса на Кирчо и Кокорчо. Нещо повече, лъхащият на алкохол Костурков, след като се опита да нахлуе в залата, пробва да изземе микрофона, но в крайна сметка бе отстранен от квесторите“, разказва общинският съветник в сигнала си до ПИК
„Това не е първият случай, в който Костурков от ПП има наглостта да се появява пиян на обществени събития“, добавя още той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ