Жестока катастрофа във Враца, пожарникари вадят смачкани деца. Колите са смазани до неузнаваемост

aeaed9f98ddc0b9907fbed1c59b0b7b9

Тежка катастрофа е станала на Стария пазар във Враца, предава агенция BulNews.

Ударили са се „Ауди“ и „Рено Клио“ с врачански регистрации. Зад волана и на двете коли са седели момчета. По първоначална информация до удара се е стигнало, тъй като младежът, който управлявал „Рено“-то е отнел предимството на другата кола. Германската кола се е движела по бул. „Мито Орозов“, когато идващото насреща френско возило опитало да направи ляв завой към Втора градска.

Веднага след инцидента на мястото пристигнаха три линейки, две пожарни и патрул на полицията. Ударът между двете коли е бил толкова силен, че се наложи огнеборците да режат ламарините, за да извадят пътуващите в колите деца, които бяха заклещени вътре.

В „Ауди“-то заедно с шофьора са пътували още 3 момчета, които по непотвърдена информация работят в куриерската фирма „Еконт“. Младежът с „Рено“-то возил със себе си две момичета.
Пристигналите на място спешни медици прегледаха окървавените девойки и двамата водачи, а след това ги транспортираха към Спешното на врачанската болница за допълнителни изследвания.

Вследствие на инцидента двете коли са смачкани до неузнаваемост. Цялата предна част на „Ауди“-то е размазана, изхвърчала е бронята, а по пътя има разлято масло. „Рено“-то е сериозно огънато вдясно и в предната му част.
Водачите на колите бяха изпробвани за употреба на алкохол, като дрегерът отчете отрицателни резултати.
В момента движението през кръстовището е силно затруднено, като служители на „Пътна полиция“ контролират трафика.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ