БГ абсурди! Плъхове атакуваха Видинската болница, пациенти се хванаха за главите (СНИМКА)

Коридор на болница

Плъхове са превзели видинската болница „Света Петка“. За това сигнализира пациентка. Тя е качила снимки на гризачите във фейсбук групата „Забелязано във Видин“, за да видят повече хора каква напаст е тръгнала из двора на лечебното заведението.

На снимките ясно се вижда как голям плъх обикаля около стълбището и кофите за боклук.

Кристан Каменова разказва пред агенция BulNews, че гризачите са се разхождали необезспокоявани в двора на болницата, а за никого не е тайна, че плъховете са едни от най-големите разпространители на зарази и болести.

18-годишната ученичка твърди, че видинските лекари повече от две седмици не могли да открият причината за силните болки, които изпитвало то в областта на корема. Тя постъпила в отделението по Гастроентерология в МБАЛ „Света Петка“ на 15 декември и след два дни била изписана.

Изплашените родители щом чули тежката диагноза – анорексия, тръгнали да търсят второ мнение от специалисти в София. След направените консултации доктори и психолози категорично са отрекли дъщеря им да страда от това заболяване.

На 19 декември обаче Кристан се върнала отново в болницата във Видин с още по-силни болки. Едва 10 дни след това хирург прегледал момичето и открил, че има възпален апендицит и на 29 декември 18-годишната видинчанка била оперирана по спешност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ