Саша Илич бесен след първата зимна контрола: Загубихме ритъм, решенията бяха грешни

саша илич

Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира първата зимна контрола на „червените“, загубена с 0:1 от японския Санфрече Хирошима. Сърбинът обърна внимание на трите отменени гола на ЦСКА и отчете множество съдийски грешки. Заедно с това сърбинът потърси вината и в своя тим, особено през втората част, предава Блиц Спорт.

“Добър мач стана. Със сигурност първото полувреме беше по-добро, но през второто изгубихме ритъм и всяко решение, което вземахме, изглеждаше като грешно. За нас това е първи мач. Последваха и много съдийски грешки през второто полувреме и е трудно да се коментира това, което се случи.

Знаехме какъв мач ще играем, ясно е, че резултатите не са ни необходими към този момент. Имахме и добро, и лошо представяне в днешния двубой“, заяви сърбинът, след което бе попитан за представянето на новото попълнение Тобиас Хайнц, който дебютира днес за „армейците“, както и за възможността тимът му да бъде подсилен с още играчи.

Хайнц иска, голям професионалист е, бързо успява да свикне с изискванията и след като напредне физически, мисля, че ще може да помага още повече.

Искаме да направим така, че да вземем хора, които да вдигнат класата в нашия отбор и които ще правят разлика. Ако няма такива, ще играем с тези, които имаме”, заяви Илич.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ