Младеж от Пиринско хвърли близките си в паника след опит за самоубийство! Изпи половин шише селскостопанска отрова заради…

Линейка

30-годишен мъж от Сандански е приет миналата нощ в реанимацията на санданската болница, след като изпил половин шише селскостопанска отрова, пише struma.bg.

Кирил П. взел фаталното решение да сложи край на живота си заради невъзможна любов. Младият мъж имал връзка от години с ромка, но родителите му били категорични, че този срам, на който синът им ги подлага, трябва да приключи.

Луд от любов, Кирил предпочел да се самоубие. Завчера той бил в поликлиниката за изследвания, в коридора му прилошало, пребледнял и хората, които били наоколо, повикали Спешна помощ. Младият мъж е обслужен на място от медиците, които установили, че е направил нервна криза.

В късния следобед Кирил изпил половината от опаковката с отровен препарат, с който пръскали лозята, и казал какво е направил на родителите си. Те веднага го закарали в болницата. Мъжът е приет в отделението по реанимация, където са му направени множество стомашни промивки. „Пациентът е в добро състояние и няма опасност за живота му”, твърдят запознати.

За случая са уведомени и служители на РУ – Сандански.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ