След инфаркта: Жорж Ганчев с бодигард! Ето какво споделя за неволите си…

жорж ганчев

Седмици преди да навърши 79 години, Жорж Ганчев получи инфаркт в центъра на София, но за щастие медицинският екип пристигнал в „златния“ първи час и успял да го спаси. Въпреки че шоуменът с политически амбиции близо седмица бе под лекарско наблюдение в столичната болница „Света Екатерина“, а преди години по същата причина му бяха поставени 5 стента, в момента се чувствал добре. „Аз нося на бой, но имах брутален момент. Даже бях на границата на клиничната смърт около 2 часа“, споделя Ганчев за здравословните си неволи.

Все пак Жорж спазвал препоръките на лекарите за живот без стрес и натоварване и приемал няколко вида лекарства, които да го държат в кондиция. След случката обаче не смеел да напуска дома си без придружител. Тъй като съпругата му Валентина Шишкова, по-известна като Шуши, нямала възможност непрекъснато да бъде плътно до него, а и се страхувала сърдечният пристъп да не го покоси повторно в нейно присъствие, Ганчев си наел бодигард. Мускулестият младеж управлявал личния му автомобил, придържал го, когато ходел на по-дълги разстояния, и му помагал да върши всекидневните си задачи срещу солидна заплата.

„Позволявам си даже да ме води на ресторант въпреки състоянието ми. Разхождаме се. Но внимавам и не се натоварвам. Прибрахме се и почувствах умора. Но човек трябва да си движи. Хванах и китарата вчера и онзи ден. С музиката вече разбираш, че си земен“, разказва бохемът. Неприятната случка все пак развалила плановете на Жорж и Шуши за лятна почивка в любимото им Резово, където плажуват от години, а кардиолозите категорично забранили на многократния кандидат за президент да се излага на пряка слънчева светлина и му препоръчали да избягва жегите. Така за първо лято колоритната двойка се озовала в планината, а не край морския бряг, пише „Ретро“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ