Народът се преви от смях! Константинова: С ДБ искаме да обединим всички будни хора, които са се борили

калина константинова

„Трябва да се дава повече информация на хората, за да вземат правилното решение и да знаят какво искат на тези избори. Аз не вярвам в тези послания и цялата мръсна машина работи затова да обясни на хората, как няма път, няма да има разлика, всичко е еднакво тука, няма да е друго, няма да се случи нещо ново. Не съм съгласна и ние трябва да го поискаме, за да се случи“.

Това заяви по Нова Тв зам.-председателят на „Продължаваме промяната“ Калина Константинова.

И допълни: „Обединението ни с „Демократична България“ е една коалиция на надеждата, искаме да обединим всички будни хора, не само партии“.

„Искаме да обединим будните хора с гражданско съзнание, хора, които са се борили за каузи от последните години, които са се борили срещу мръсната машина, които, са се борили с държавата, за да постигнат нещо или да променят нещо към позитивно“.

„Искаме да вдигнем всички тези хора, всички тези, дали са граждани, дали са политици дали са някакви формации. Смятам, че с ДБ и обединени фракции, можем да имаме 121 депутати. Ние искаме да спечелим изборите и да представим управленска програма, която да промени България“, каза още Константинова.

Относно съдебната реформа тя каза: „Този парламент има мнозинство от почти 130 гласа, които са против тази съдебна реформа. Това са ГЕРБ, ДПС и БСП.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ