Зрителите изригнаха срещу Джаферович, повече от бесни са: Стига вече! Призовавам за бойкот

ваня джаферович

Интересът към тя е сериозен от страна на различни медии и рекламни агенции, а семейството откликва на голяма част от поканите. Миналата година бе трудна за семейството, най-вече заради огромната хейт вълна, която ги заля по време и след участието на Жени в „Игри на волята“. Гримьорката кърси имиджа си всеки дневно с различни публикации в Instagram, но изглежда, че някои хора не забравят нищо.

В центъра на вниманието сега е Ваня Джаферович, който ще води тазгодишния сезон на Survivor. Част от потребителите обаче пишат, че им е писнало да гледат представител на семейството, пише vbox7.

„Призовавам феновете на „Сървайвър“ да бойкотират предаването! Стига с тия навлеци Джаферович! От едната си отдъхнахме, задава се вторият! Призовавам всеки, който е възмутен от избора на тоя водещ, да не гледа това предаване и без това конкурентните телевизии в същото това време не си поплюват!“, пише гневна потребителка. Друга иска Владо Карамазов да се завърне като водещ на шоуто, а трета потребителка отговаря, че Джаферович влиза, защото Жени не му е „донесла някой грош“ от Игрите. „Беше, но на Джаферович булката не можа да му донесе и пукнат грош, въпреки, че цели три месеца се пъна, мъчи, боледува ,смята, пресмята… завалийката криви ѝ излязоха сметките, та затова да се пробва и той!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ