Семеен скандал: Бивш затворник кла съпругата си, синът му откри стрелба. Четирима са в болница

Полиция линейка

Четирима души от едно семейство попаднаха в болницата с различни наранявания при развихрил се скандал в Чирпан минути призори на 5 февруари. Във видимо нетрезво състояние 40-годишният Господин Р. грабнал нож и започнал да коли съпругата си Кирилка, при което 37-годишната жена припаднала, но успяла да извика на помощ синовете си Асен и Гено, предава Телеграф.

Двете момчета на по 18 и 19 години първоначално пробвали да укротят разбеснелия се баща, но след като установили че той дори не ги чува, по-големият Гено произвел изстрел със самоделно оръжие, заредено с ловни патрони, при което 12-калибровият заряд едва не отнесъл китката на изпадналия в амок изверг.

Междувременно, въпреки нараняването си Господин пробвал да нанесе удар с нож тялото на по-малкия си син, но острието се се отплеснало и се забило в собственото му тялото. Сигналът за кървавата вакханалия е бил подаден пет минути след полунощ на 5 февруари, на място веднага се отзовал екип на РУ „Полиция“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ