Диагностицираха Киро! Андролова го срина със земята: Под пълна зависимост е и контрол от баща си

кирил петков

Прочетох коментара на Кирил Петков по повод на действията на прокуратурата и повдигнатите обвинения за щети, свързани с газовата криза.

България досега не се е сблъсквала с такъв величествен разказвач на неистини!

Съкрушително е да се наблюдава тази полит-интелектуална катастрофа. Не може в живота да се конструираш в такава огромна степен върху неистини и измислици. Лошото е, че при Кирил Петков това е патология от психиатричен характер. Аз мисля дори, че той не разбира, че тиражира неистини.

Той плува в неистинността съвсем удобно, изкривявайки реалността според своите деформирани форми, нужди, движения. Той живее в измислен свят, който сам си съчинява, реди си илюзии, влива си жизненонеобходим за него високосамочувствен наркотик и е под пълната зависимост и контрол от страна на баща си. Това е сериозна диагноза.

Абсолютната самоубеденост, че той е способен да управлява държавата и че нито един от фактическите му и доказани провали не е провал, според него, а е виртуозна победа, е някаква налудност.

Но по-лошото от измисления свят на Киро са намеренията, схемите и идеите за големи сделки, на много едро, от вселенски характер, които бяха планирани са извличане на средства чрез промяна на енергийната архитектура.

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ